Suvikõrvits ja aedoad küüslauguga

Sobib nii kergemaks õhtusöögiks, kui ka lisandiks.

  • 1 suvikõrvits
  • 300-400 grammi aedube
  • võid
  • 2 küüslauguküünt

Lase potis vesi keema ja maitsesta kergelt soolaga. Lisa aedoad ja keeda u. 5 minutit. Kurna ja lase külma vee alt läbi, et peatada edasi küpsemist. Samal ajal, kui aedoad keevad viiluta suvikõrvits.

Lisa pannile tükk võid ja veidi oliivõli ning lisa viilutatud suvikõrvits. Prae u. 3 minutit olenevalt viilude paksusest. Kui suvikõrvits hakkab valmima lisa nõrutatud aedoad ning tükeldatud küüslauk ning sega korralikult. Küpseta veel u. 3 minutit, kuni suvikõrvits ja aedoad on endiselt kergelt krõmpsuvad. Maitsesta soola ja pipraga.