Suvine kodujuustukaste värske kartuli juurde
Seega tasub kasutada ka toiduvalmistamisel tehnoloogiaid, mis tagavad meile võimalikult tervisliku ja toitainerikka toidu. Aurutamine on eriti hea, sest kõik kasulik – vitamiinid, mineraalid jm toitained – jääb ilusti toidu sisse, ega kao vees keetes või kõrge temperatuuriga küpsetamisel. Näiteks aurutatud toidus on keskmiselt 50% rohkem C-vitamiini kui teiste küpsetusviiside korral.
Suvikõrvitsaviilud kitsejuustuga
0,5-1 tl mahedat sinepit (nt Dijoni)
Sega kõik kokku ja aseta kuni serveerimiseni külmkappi.
Sellest kastmest saab ka mõnusa salati, kui hakkida sekka tomatit ja/või kurki.
* Kuigi internet on suures ulatuses täis umbluud, siis tasuks neid kolme artiklit, millele esimeses lõigus viitan, kindlasti lugeda, sest kahjuks juhtub seda väga harva, et toitumisteemadel võtaks sõna mõni inimene, kes tegelikult ka asjast midagi teab!!!