Tomati-juustupirukas

IMG_4632

Selle piruka lõhna tahaks oma köögis tihedamini tunda! Juurde sobib hea roheline salat, kuhu on lisatud oliiviõli ja palsamiäädikat, linnulaulu ning kimbuke päiksekiiri. Ilusat suve lõppu kõigile!

Piruka tegemisel sain mõtteid Toidutarest: http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=1856

PÕHI: 100 g võid, 3 spl külma vett, 3 dl jahu, 0,5 tl soola

Sega jahu soolaga. Tükelda või. Lisa külm vesi ja valmista tainas.

Suru tainas vormi põhja ja äärtele. Mina kasutasin aukudega quiche-vormi.

KATE: 3 muna, 125 g Brie juustu, 100 g riivitud juustu, soola, pipart, 3 tomatit, ürdisegu

Klopi munad. Lisa natuke soola ja pipart. Tükelda Brie juust ja lisa segule. Lisa ka riivitud juust. Sega ja pane segu põhjale. Lao piruka peale tomativiilud. Raputa ürdisegu peale.

Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25 minutit. Naudi!