Toorsingi, pošeeritud muna ja avokaadopüreega hommikuleib

Ma armastan hommikusööki. Ma jumaldan küpseid avokaadosid. Mulle tohutult maitseb toorsink. Mulle meeldib hea oliiviõli ning seda toidus ka vääriliselt kasutada. Ma olen sõltuvuses munaroogadest. Mul ei saa kunagi isu täis isetehtud leivast. Ma arvan, et pisut hapukat tsitrusmahla ei tee kunagi toidule liiga.
… ja kui kõik see kokku panna, siis saab valmis meisterdada ühe ideaalse, hommikusöögiks sobiva, võileiva:)

1 küps avokaado
ca 2 sl laimist pressitud mahla
3 sl peeneks hakitud basiilikulehti
2 sl oliiviõli
2 viilu leiba
6-8 toorsingiviilu
väike sorts kanget äädikat
2 muna
soola, pipart

Lõika avokaado pooleks, eemalda kivi ning libista mõlemalt avokaadopoolelt lusikaga sisu välja. Püreesta kausis kahvliga avokaado, lisa laimimahl, hakitud basiilik, oliiviõli ning maitsesta soola ja pipraga. Aseta püree leivaviiludele ning laota peale toorsingiviilud.

Pošeeritud munade valmistamiseks aja vesi keema, lisa sorts äädikat ning löö muna vette. Keeruta lusikaga vette väike keeris. Keeda 2-3 minutit ning aseta seejärel majapidamispaberile nõrguma. Valmista samamoodi ka teine muna. Aseta pošeeritud munad võileibadele kõige peale. Raputa peale soola ja pipart ning piserda peale kergelt oliiviõli.