Torbikseenepasta
Äärmiselt lihtne, kuid samas väga elegantne torbikseenepasta. Tõsi, probleemiks võib saada mustade torbikseente leidmine, kuid miski muu leidmisega ei tohiks probleeme tekkida. Mustad torbikseened on väga sarnase maitsega kukeseentele, kuid veidike tugevama maitse ja aroomiga. Igal juhul on nad väga maitsvad ja sobib serveerida ka tindipastaga.
Valmis tindipasta on segatud sidrunise kreeka jogurti kastmega, mis toimivad koos väga maitsvalt!
Mõnusat katsetamist!
Kreeka jogurti kaste:
1 munakollane
2 sl kreeka jogurtit
sool/pipar
0,5 sidruni mahl
0,5 tk hakitud küüslauku
65 g seepiatindi pastat
peotäis mustasi torbik seeni
0,5 tk küüsaluguküünt
mõned viilud pudelkõrvitsast
oliiviõli
sool/pipar
Sega omavahel munakollane, kreeka jogurt, hakitud küüslauk ning maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga.
Puhasta seened ja haki küüslauk. Tõmba koorimisnoaga kõrvitsast pikad viilud, umbes 6 viilu.
Pane tindipasta keema, keeda al denteks. Samal ajal kui pasta keeb, prae oliiviõlis küüslauk ja seened ning enne valmimist kuumuta ka kõrvitsaviilud läbi(maksimaalselt 1min.), maitsesta soola ja pipraga.
Kui pasta on al dente, siis kurna vesi ja sega kreeka jogurti kreem pastaga läbi.
Head isu!