Vaarika-võikreem ja roositort

Tütrekese “minisünnipäevaks” sai kaunilt roosa roositort lauale pandud. Ülilihtne teha, maitselt ülimagus :D
Tort ise oli liiga lihtne, et mingit retsepti saaks kirjutada (biskviit+moos+kreem), aga kreem mulle meeldis, täheldan selle üles. Äkki on kunagi vaja muffinite peale…

Kogus: 24 muffini või 24 cm tordi kaunistamise jaoks

  • 200g toasooja võid
  • 500g (kuni 650g) tuhksuhkrut
  • 2,5 dl vaarikaid (kümutatud vaarikate kogus oli mul selline)
  • 1 tl vanilliekstrakti

Kuna mul olid külmutatud vaarikad, lasin neil kõigepealt sulada. Kogus kukkus muidugi oluliselt väiksemaks, kui 2,5 dl- seega retseptis on külmutatud või värskete vaarikate kogus!
Tuhksuhkruga saab reguleerida kreemi tugevust, mulle meeldis pigem pehmem kreem.

Segasin kõik komponendid omavahel ja vahustasin kolm minutit mikseri täisvõimsusel. Seejärel panin kreemi pritskotti ja kaunistasin tordi.