Veise välisfilee maisi ja anšoovisevõiga

  • 400g laagerdatud veise välisfilee steiki
  • 2 maisitõlvikut
  • 100g võid
  • väike kimp värsket tüümiani
  • 3-4 anšoovisefileed
  • soola
  • pipart
  • oliivõli

Enne küpsetamist tõsta liha vähemalt 30 minutiks toatemperatuurile. Maitsesta soola ja pipraga, hõõru kergelt lihasse ja jäta seisma.
Sega või hakitud tüümiani ja anšoovisefileega. Keera toidukilesse, vormi u. 1-2 cm läbimõõduga pulgaks, keera toidukile tihedalt kokku ning tõsta külmkappi tahenema.
Keeda maisitõlvikuid soolaga maitsestatud vees u. 5 minutit.
Prae veisefilee steigid kuumal pannil 2-3 minutit mõlemalt poolt. Lase seista u. 8-10 minutit enne viilutamist.
Lõika maitsevõist viilud ning tõsta maisile/lihale.