Veise välisfilee maisi ja anšoovisevõiga
http://juustuyllatus.blogspot.com/2014/06/veise-sisefilee-maisi-ja-ansoovisevoiga.html
- 400g laagerdatud veise välisfilee steiki
- 2 maisitõlvikut
- 100g võid
- väike kimp värsket tüümiani
- 3-4 anšoovisefileed
- soola
- pipart
- oliivõli
Enne küpsetamist tõsta liha vähemalt 30 minutiks toatemperatuurile. Maitsesta soola ja pipraga, hõõru kergelt lihasse ja jäta seisma.
Sega või hakitud tüümiani ja anšoovisefileega. Keera toidukilesse, vormi u. 1-2 cm läbimõõduga pulgaks, keera toidukile tihedalt kokku ning tõsta külmkappi tahenema.
Keeda maisitõlvikuid soolaga maitsestatud vees u. 5 minutit.
Prae veisefilee steigid kuumal pannil 2-3 minutit mõlemalt poolt. Lase seista u. 8-10 minutit enne viilutamist.
Lõika maitsevõist viilud ning tõsta maisile/lihale.