Verivorst saial grillitud paprikaga
…on selline imelihtne – verivorst saial. grillitud paprikaga. täislaks. kapitalistlikes riikides käies on säärast ennegi maitsta saadud, aga kodus tegime alles nüüd järgi. veini kõrvale imetore. muidu ka. isegi suvel võiks teist korrata.
kui “from the scratch”, siis võta paprikad, puhasta ja tükelda. grilli nahaga poolelt mustaks. pane u tunnikeseks pealt tihedalt suletavasse anumasse, et oleks hea pärast nahka (üle kõrvade) eemaldada. kui grillitud paprika purgist tuleb, siis võib selle etapi vahele jätta. prae/küpseta verivorst (vaata, et ei lõhkeks, tee nt kahvliga enne augud sisse, vms toredat). lase sel ka jahtuda. kui kõht väga tühi, või vahepeal lihtsalt igavaks läheb, siis võib punase veini juba lahti teha. ja klaasikse valada. teisegi. viiluta leigeks jahtunud verivorst. kui paprikad prepareerit ja verivorst viilutet, siis läheb juba ruttu. pane igale saiatükile 1 tükk paprikat ja 1 tükk verivorsti. eks ta ole nende suupistetega, sageli võtab see ettevalmistus kordi kauem kui nad laualt kaovad, aga elu ongi selline… pildi autor on Pille.