Suvine kanawrap karamelliseeritud kitsejuustuga
http://kristiankokkab.blogspot.com/2016/05/suvine-kanawrap-karamelliseeritud.html
Suviselt lihtne kanawrap, mille valmistamine ei võta rohkem aega kui 15-20 minutit. Palju maitserikkaid komponente ja seda kõike ühe tortilla vahel, laisa toidunautleja unelm!
Peaaegu tervislik fast food.
Retsept: 2 -le
2 tortillat
1 kanafilee + riivsaia paneerimiseks + õli frittimiseks
seest pehmet kitsejuustu + suhkrut karamelliseerimiseks
ise tehtud majoneesi (kordades parem kui poes müüdavad)
frillise salatit
kirsstomatit
balsamiäädikat
oliiviõli
kurki
redist
sool/pipar
Valmistamine:
- Aja väikeses potis friteerimiseks mõeldud õli kuumaks.
- Lõika kanafilee väiksemateks ribadeks ja paneeri riivsaias.
- Lõika kirsstomatid pooleks ja viiluta kurk ning redis õhukesteks viiludeks.
- Sega väikeses kausis omavahel kirsstomatid, balsamiäädikas, oliiviõli ja maitsesta soola/pipraga.
- Kuumuta grillpannil tortillasi ühelt poolt kuni tekivad grillitriibud.
- Friteeri kana ja tõsta paberrätikule nõrguma ning maitsesta soolaga.
- Lõika 1 cm paksused kitsejuustu viilud ja kata üks juustu pool suhkruga ning karamelliseeri gaasipõletiga ühelt poolt kuldseks.
- Määri tortillade mitte triibulisele poolele majoneesi ja lao peale ülejäänud komponendid.
- Naudi!