Tomati-riisinuudlisupp satayga
Kogus: kuuele inimesele
Koostis:
2 sl õli (kui sul leidub kodus röstitud seesamiõli, kasuta seda)
üks keskmine kaalikas (400 g)
2 loorberilehte
1,9l keevat vett
100 g riisinuudleid
3 kuhjaga sl satay kastet
6 kuhjaga sl tomatipastat
1 ½ – 2 tl soola
400 g purk punaseid ube
Valmistamine:
Aja paksema põhjaga pott kuumaks. Vala sinna õli ja kooritud ning väikesteks ribadeks lõigatud kaalikas. Prae paar minutit, aeg-ajalt segades. Lisa loorberilehed ja keev vesi. Keeda keskmisel kuumusel kaane all 15 minutit, kuni kaalikas on peaaegu pehme. Murra riisinuudlid natuke väiksemaks ja lisa supile. Keeda minutike. Lisa satay kaste, tomatipasta ja sool. Keeda veel paar minutit. Lisa kurnatud ja loputatud punased oad. Keeda minut ja võta pott tulelt. Soovi korral kaunista supp värske maitserohelisega.
– See more at: http://www.taimetoit.ee/2015/07/tomati-riisinuudlisupp-satayga.html#more