Yorkshire puding

kui vahepeal siin see briti nädal oli, siis ma mõtlesin, et peaks ka ära teostama kõik need hea mõtted, mida kunagi Šotimaal teostatud sai, aga sinna ta jäi. mis kehvasti, see uuesti. aega läks mööda, aga tehtud nad said. nii kena lihtne, kui pannkooki tahaks, aga pliidi ääres ei viitsi seista. kindlasti kordame!

Best Yorkshire Puddings

  • 3 muna
  • 2 dl piima
  • 2 dl jahu
  • soola, maitsestamiseks
  • õli

pane ahi 200 kraadile sooja. määri (12 auguga) muffinipanni pesad õliga ja pane tühi pann ahju kuuma. vahepeal pane munad kaussi, klopi munadesse jahu, viimasena lisa piim. kui pann kuum, siis võta see ahjust. jaota taigen pesade vahel võrdselt  (näiteks selle vidina abil, ämm mulle sünnipäevaks kinkis, ja ma isegi olen kasutanud seda, täitsa tore;) jäta pann u 20 minutiks ahju. kui väga igav on, siis vaata ahju ukse taga, kuidas koogid aukudest “välja ronivad”. serveeri soojalt, aga külmalt kaovad ka märkamatult ära;)