Virsikukook

Mõni asi kohe hakkab rääkima ja valju häälega. nagu näiteks see siit. ja ei anna rahu. ja teada on, et kui liiga palju virsikuid kodus on, siis nad ka pehmeks lähevad, tuleb ruttu ära pruukida.

NB – mina tegin originaaliga võrreldes kohe poole kogusest, et mahuks ühte vormi

u 5-6 virsikut, puhastatu-tükeldatuna
50 gr toasooja võid
200 gr suhkrut
100 gr jahu
1 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
noaotsatäis vanilli
natuke alla 1 dl piima

vahusta toasoe või suhkruga, pane osa kõrvale. lisa jahu, sool, vanill, küpsetuspulber ja piim. puhasta-viiluta virsikud, pane ahjuvormi. pigista peale ühe sidruni mahl, mina koort ei riivinud, aga võib seda ka teha;) pane ahi 180 kraadile. jaota taigen ühtlase kihina virsikuviiludele, raputa peale kõrvale pandud suhkur, ja küpseta u 30 – 40 minutit. lase jahtuda. kiida ennast hea valiku eest.